FAQ

Vragen over Patientdesk? Wij helpen je graag al op weg. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag & antwoord

Zijn mijn gegevens veilig?

De beveiliging van je gegevens is onze nummer één prioriteit. Alle informatie staat op beveiligde servers en wordt continu gemonitord. Voor de toegang tot Patientdesk gebruiken we ook 2FA: zo kunnen enkel personen die moeten inloggen ook echt toegang krijgen. En zo slaap je op beide oren.

Is Patientdesk GDPR-conform?

Absoluut. Patientdesk werd ontwikkeld in nauw overleg met een GDPR-expert, waardoor alle wettelijke vereisten op het vlak van privacy en het verwerken van persoonlijke gegevens helemaal gecoverd zijn. Nog iets waar je je geen zorgen over hoeft te maken!

Is Patientdesk voor mij?

Ben je een zorgverstrekker of therapeut? Dan is Patientdesk voor jou! We hebben al een waaier aan zorgkundigen onder onze vleugels zoals: osteopaten, chiropractors, kinesiologen, multidisciplinaire praktijken, psychologen, kinderpsychologen, specialisten binnen een privépraktijk, voedingsdeskundigen & diëtisten, KPNI-therapeuten, paramedische beroepen, naturopaten, causopractoren, logopedisten, podologen, mesologen, voetreflexologen, personal trainers en meer.

Werkt Patientdesk op mijn computer?

Patientdesk werkt op elk toestel dat verbonden is met het internet. Van smartphones en tablets tot laptops en desktops. Het maakt ook niet uit of je Windows, Apple of Linux gebruikt.

Welke formule past bij mij?

Op onze tarievenpagina vind je een duidelijk overzicht. Ben je een solo therapeut? Dan heb je met het "Start" pakket de basis. Als je automatische mails wil versturen om patiënten op te volgen dan is "Grow" echt handig. Werk je met collega’s? Dan is Grow de instapformule: dan kan je tot 3 gebruikers activeren. Met "Scale" zelfs 5.

Wat als ik een probleem heb?

Snelle en vlotte support vinden we bijzonder belangrijk. Je kan ons een WhatsApp sturen via het nummer in de app. Zo kom je meteen bij ons uit. En hoef je geen bots of formulieren te doorlopen maar krijg je dadelijk van ons de hulp die je zoekt.

Ontdek het zelf!

Zien is geloven: niets gaat boven een video die het gemak van Patientdesk toont.

Ontdek de voordelen!